Op donderdagmiddag 13 juli is het nieuwe kantoor van Collectief Midden Groningen in Garmerwolde feestelijk geopend. Door de groei van het aantal medewerkers bleek het kantoor in Slochteren te klein. De nieuwe locatie is het voormalig informatiecentrum op de boerderij van de familie van Zanten. Na ontvangst met een drankje heette directeur Menze Hofman iedereen van harte welkom. Menze zegt trots te zijn op het nieuwe kantoor. “Een mooie centrale plek, tussen het agrarisch natuurbeheer.”. Na deze mooie woorden onthulde bestuursvoorzitter Koos Koop het nieuwe bord buiten aan de weg. Met een hapje en een drankje werd het kantoor, door leden van het collectief, vrijwilligers en andere geïnteresseerden van alle kanten bekeken.

Sinds 1 mei is het kantoor van het CMG gevestigd aan de Geweideweg 7a in Garmerwolde. Bezoek op afspraak.