Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

29 jan Nieuwjaarsbijeenkomst 2020

Ook de Nieuwjaarsbijeenkomst 2020 is weer goed bezocht door beheerders, vrijwilligers, buur-collectieven en andere relaties van het collectief. Ongeveer 75 personen waren op dit jaarlijkse gebeuren afgekomen. Wouter gaf ons een terugblik op de ontwikkelingen van het collectief in 2019 en een vooruitblik naar 2020. Het beheerresultaat van 2019 en het gewenste beheer in 2020 is kort uiteengezet door Joop. En Janny heeft een presentatie gegeven van de ontwikkeling van het nieuwe GLB tot nu toe.

Zoals gebruikelijk is er ook dit keer weer ruim de tijd gegeven om te netwerken en bij te praten met alle aanwezigen, inclusief het complete CMG-bestuur en de medewerkers. En dit allemaal onder het genot van een drankje en de inmiddels traditionele gehaktballen/vegaballen.

We kijken terug op een geslaagde Nieuwjaarsbijeenkomst 2020.