Nieuwjaarsbijeenkomst

18 jan Nieuwjaarsbijeenkomst

18 januari 2018 – Op woensdagavond 17 januari heeft CMG haar nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Het was een gezellige en informatieve avond met een goede opkomst. De bijeenkomst biedt vrijwilligers, anv’s, deelnemers, bestuurders en medewerkers om elkaar te ontmoeten. Tijdens de avond stelde Joop van Duijnhoven, de opvolger van Marjon Schultinga als coördinator, zich voor. Wouter Schep toonde wat onze maatregelen op het gebied van het agrarisch natuurbeheer het afgelopen jaar voor effecten had en hoe we deze effectiviteit kunnen vergroten. De resultaten laten zien dat we effectiever zijn op blokken met zwaarder beheer. De resultaten worden verder geëvalueerd met de veldwerkcommissie en de TBO’s. Wouter Schep gaf aan dat we in het voorjaar hierover verder berichten. Daarna was er een hapje en een drankje en kon ieder elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer.