Collega gevonden!

12 sep Collega gevonden!

Door het onverminderde vele werk dat op de collectieven afkomt, zijn de collectieven ANOG en CMG samen op zoek gegaan naar ondersteuning voor het bestuur en medewerker(s). Deze ondersteuning vindt vooral plaats op het financiele en secretariele vlak. In gezamenlijkheid is daarom Mirjam Kraai aangetrokken. Hieronder stelt zij zich kort voor.

Mijn naam is Mirjam Kraai. Sinds 1 september ben ik bij Collectief Midden Groningen parttime werkzaam als financieel secretarieel medewerker. Ik heb ruime ervaring in de financiële administratie en ik wil dit graag inzetten bij CMG. Agrarisch natuurbeheer vind ik belangrijk. Als agrariër weet je dat je afhankelijk bent van de natuur. Het is mooi als je dan een steentje kunt bijdragen aan de instandhouding van de flora en fauna, binnen de mogelijkheden van je bedrijf. Ik ben 37 jaar en woon in Vlagtwedde, samen met mijn man en onze 3 kinderen. Naast mijn werk bij CMG ben ik enkele uren per week aan het werk bij de ANOG.

DSC_0197 (3)