Resultaten Broedvogelonderzoek 2016

Grutto

04 sep Resultaten Broedvogelonderzoek 2016

04-09-2017¬†Achter¬†onderstaande link de resultaten van het broedvogelonderzoek van 2016. Als het goed is dan verschijnen de broedvogelstippen boven op de googlekaart. Door op de kaart in te zoomen, met muiswiel of met de icoontjes rechts onderin, verschijnen de namen van de getoonde stippen en van het beheer. Via het hoofdmenu “Map & Tools” en het submenu “Layers & Legend” kunnen de verschillende lagen geselecteerd worden. Vink de gewenste lagen aan of uit. Bij default staat alles aan. Er kan ook uitgebreide informatie opgevraagd worden door op de stippen of op het beheer te klikken. Dit werkt het best als de andere lagen uit gevinkt worden. Dus indien extra informatie van bijvoorbeeld de grutto opgevraagd wordt dan dienen de overige lagen uitgezet te worden. Door nu te klikken op een stip of op het beheer verschijnt een tabel met daarin uitgebreide informatie.

Geen gegevens op de kaart?
Indien alleen de googlekaart getoond wordt dan kan het best rechts onderin op de kaart op het rechthoekige kaarticoontje geklikt worden. Er wordt dan de mogelijkheid geboden de gegevens zonder googlekaart te tonen. Wisselen tussen “no background” en “Google Satellite” zorgt ervoor dat de gegevens correct worden geladen.
——————–
http://qgiscloud.com/BaukeKoole/CMG_2016