Beheerders hebben eerste uitbetaling ontvangen

23 feb Beheerders hebben eerste uitbetaling ontvangen

23 februari 2017 – Op 20 februari hebben de beheerders die in 2016 beheer hebben uitgevoerd, een voorschot op hun beheervergoeding ontvangen. Eind 2016 werd duidelijk dat RVO de volledige uitbetaling aan de collectieven niet in januari zou kunnen realiseren. Onze koepel BoerenNatuur.nl heeft samen met de provincies, ervoor gezorgd dat de collectieven ten minste een voorschot van 70% uitbetaald hebben gekregen op 30 januari. Dit voorschot is een zeer welkome – zowel de beheerders als het collectief hebben er flink wat jaren voorfinanciering op zitten, en dus was de noodzaak tot snelle uitbetaling helder.

Het is nog onzeker wanneer het resterende bedrag aan de collectieven wordt uitbetaald. Wij hopen hier in maart meer nieuws over te hebben. Wij zijn in ieder geval erg blij dat we de beheerders die in 2016 mooie prestaties hebben geleverd eindelijk (een deel van) de vergoeding hebben ontvangen!