Betaalverzoek CMG ingediend

18 mei Betaalverzoek CMG ingediend

18 mei 2016 – Op 13 mei is het betaalverzoek voor Collectief Midden Groningen bij RVO ingediend. Waar voorheen de beheerder zelf het betaalverzoek deed voor het SNL beheer, doet nu het collectief dit voor alle deelnemers tegelijk. Dit betaalverzoek moest voor 15 mei 2016 bij RVO binnen zijn. Tot eind mei heeft het collectief nog de mogelijkheid eventuele wijzigingen door te voeren en het definitieve betaalverzoek in te dienen. Dit om verschillen tussen de ingediende gecombineerde opgaven van de deelnemers en het ingetekende beheer mogelijk nog op te lossen.

Het betaalverzoek is weer een belangrijke mijlpaal binnen het nieuwe stelsel voor ANLb. Binnen 6 weken na afloop van het eerste beheerjaar zal RVO het collectief vervolgens uitbetalen naar dit verzoek, en kan het collectief de deelnemers uitbetalen.