Een zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst

19 jan Een zeer geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst

19 januari 2016 – Op woensdagavond 13 januari heeft CMG haar nieuwjaarsbijeenkomst gehouden. Het was een geslaagde avond, met een goede opkomst en een gezellige, ontspannen sfeer. Het bood de mogelijkheid aan deelnemers, bestuurders en medewerker, anv’s en vrijwilligers om elkaar de hand te schudden en nader kennis te maken. Na een korte inleiding door voorzitter Wouter Schep, heeft Bauke Koole een korte presentatie gegeven omtrent monitoring. Het belang hiervan, en de resultaten van het afgelopen seizoen heeft hij toegelicht.

Een mooie start van het nieuwe jaar, waarbij we een vliegende start maken met het op poten zetten van de beheermonitoring, de schouwcommissie en de geschillencommissie. Bedankt voor uw aanwezigheid!