Definitieve contracten

05 nov Definitieve contracten

5 november 2015 – Inmiddels zijn bijna alle beheercontracten definitief opgesteld. Deze zijn per mail naar de betreffende deelnemers verstuurd. Eventuele (kleine) aanpassingen zijn nog mogelijk, alvorens de contracten ondertekend worden. De contracten voor het weidevogelbeheer zullen op maandag 9 november worden ondertekend, en de contracten voor het akkervogelbeheer op 13 november. Bij het opstellen van de definitieve contracten loop je toch nog tegen een hele hoop zaken aan, die eerst moesten worden opgelost. Grotendeels is dit gelukkig gelukt, bij een aantal beheerders wordt nog naar oplossingen gezocht.

Van belang is het opzeggen van de eventuele SNL contracten bij RVO. Wanneer deze niet zijn opgezegd, kunt u niet overstappen naar het ANLb 2016. Wij zien u graag op 9 of 13 november bij de ondertekening!